keskiviikko 10. lokakuuta 2012

KorttihommiaKorttimatskumme ovat olleet tallessa jo viime joulusta asti. Saimme nimittäin joululahjaksi Carcassonne- pelin, jonka kortit olivat kiinni tällaisissa pahveissa. Toiselta puoleltaan pahvi on tosi kaunis. Siskoni kanssa tulimme hetimmiten samoihin ajatuksiin näistä- ihan selvä ikkunahan tuo on! Siispä jemmaan odottelemaan seuraavia korttitalkoita.
Nyt oli aika kaivella ikkunanpokat esiin ja alkaa joulukorttihommiin.Sadepäivänä on oivallista aikaa alkaa tekemään joulukortteja yhdessä lasten kanssa. Tosin meillä tuo nuorempi (1,5v) keskittyy vielä omiin puuhiinsa. Mutta 3,5- vuotias pystyy jo olla mukana hienosti.
Teimme verhoja teipistä ja tonttulakkeja paperista ja huovasta. Liimailimme ja värittelimme. Niin kivaa, kun lapsi alkaa olla tarpeeksi iso tämmöisiin yhteisiin puuhiin!

Siinä muuten kasvaakin sellainen jouluintoilija äidin kanssa touhuamaan. Poika rakastaa kaikkea jouluun liittyvää ja innostuu tekemään mitä vain yhdessä. Jo viimevuonna oli mahtavaa, nyt uskoisin olevan vähintään yhtä ihanaa, kun poika tajuaa jo enemmän kaikesta. 

8 kommenttia:

 1. hyvä idea..minäkin näistä jatkojalostanu vaikka minkä näkösiä juttuja..olisko muuten paha jos ton robottivarmenteen sais pois tosta kommentoinnista??kamalan haasteellinen kun ei meinaa sattua millään. kokeilen vielä kerran jos onnistuisi..

  VastaaPoista
 2. Ripaus joulun tunnelmaa: kiitos!

  mehtäemäntä: Hyvä kun sanoit, en ole edes hoksannut että se on päällä. Itekki tappelen aina niiden kanssa ku ei vaan välillä tajua yhtään mitä siinä pitäis lukea! Pitäs olla nyt pois.

  VastaaPoista
 3. Oi! Carcassone on paras peli ikinä :D
  Pitää varmaa lähteä lautapelikauppaan niin saa korttimatskua...
  Tänään valmistu melkosia kyhäelmiä, myöhemmin niistä lisää kun saan kaikki valmiiksi ;) mutta ainakin vielä olen niihin tyytyväinen :D

  VastaaPoista
 4. Mari: meijän lemppari myöskin :) heh, lautapelit syyniin sillä perusteella millasissa pakkauksissa ne tulee!

  VastaaPoista
 5. Ihan nerokas idea! Oiskohan meillä jostain pelistä nuo kehikot tallessa...

  VastaaPoista
 6. Tulin vastavierailulle blogiisi. Kiva blogi sinullakin :)

  Mahtava idea hyödyntää nämä pelin osat kortteihin.

  Meillä meni korttipohjat pahvinkeräykseen... Harmittaa

  VastaaPoista
 7. Ihania kortteja .. Pitääkin pistää idea korvan taakse, koska itsekin sain kyseisen pelin viime vuonna joululahjaksi ja näitä ikkunanpokia on säästössä :)

  VastaaPoista