maanantai 1. lokakuuta 2012

Joulukirjoihin uppoutumista

Hain kirjastosta yläkuvassa olevat kolme kirjaa. Tuo keskimmäinen, Kanelin ja kuusen tuoksua, on aivan uusi tuttavuus minulle, vaikkei olekaan uusi kirja. Hurmaava! Tuon haluaisin omien joulukirjakokoelmani jatkoksi! Kauniita selkeitä kuvia ja tunnelmia. 
Kaksi muuta ovat myös kivoja. Talven juhlat-kirja on enemmän ruokaan keskittyvä ja Tunnelmallisessa joulussa on laajemminkin mukavia ohjeita.Nämä kaksi taas ovat omia, uusia lisäyksiä. Kotilieden joulu- kirjan löysin kirpparilta edullisesti. Siinä on kyllä kätevästi perusohjeita moneen askareeseen ja ruokiin. 
Kaarnasydän ja sammalkranssi-kirjaan ihastuin jo viimevuonna, sain tämän siskoltani :) Monenlaista puuhaa, ei mitään kovin uutta, mutta tarpeellista.Näitä kirjoja minä käyn läpi ja fiilistelen, lisäilen omaan joulukirjaani muistiin asioita joita haluan kokeilla. Lehtiäkin olen jo lueskellut. Vanhemmista leikellyt mielenkiintoiset jutut ja kauniit kuvat talteen ja hävittänyt loput uusien tieltä. Tätä tilaa kun ei ole liiaksi ja kaikkea en vain voi säästää.
Blogimaailmasta ammentaa monia ideoita ja on ihana katsella muiden tohinaa ja tunnelmointia, mutta kyllä kirjojen ja lehtienkin lukemisessa on ihan oma fiiliksensä.


10 kommenttia:

 1. Kun oikein paneutuu, saattaa vierähtää tuntia tai kaksi lehtien parissa. Itselläni oli pino vanhoja joululehtiä, moneen kertaan luettuja. Viime keväänä laitoin ne kierrätykseen juuri mainitsemasi tilaongelman takia. Uudet on ostettava, kunhan ilmestyvät :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Mimura muistamisesta! :) Koitanpa ehtiä pian...
  Ihana kasa joulukirjoja. ♥

  VastaaPoista
 3. kirjauduin lukijaksesi..ihana joulu fiilis valtaa omankin mielen..taidankin siirtyä ompelukoneen ääreen joulujuttuja tekemään :)

  VastaaPoista
 4. Mia: Totta! Ja lehtiä kerkeää katselemaan ihan rauhassa, voi palata monta kertaa yksityiskohtiin.

  Peikkotyttö Hanna: kivaa! :)

  Mehtäemäntä: tervetuloa mukaan! Tiedän tuon tunteen.. :)

  VastaaPoista
 5. Muuten tiiätkö saakos kaupoista jo luumumarmeladia ja sitä torttutaikinaa?:) Oisin menossa kohta kauppaan ja etin niitä sieltä sitten.:)

  VastaaPoista
 6. Hamsteri elämää: Minä ainaki olen jo ostanut cittarista luumumarmeladia, joten uskoisin löytyvän :)

  VastaaPoista
 7. Oisitsä muuten mitä mieltä jos alottaisin oman joulublogin? :)

  VastaaPoista
 8. http://jouluntaik.blogspot.fi/ tässä mun joulublogin osoite! :)

  VastaaPoista
 9. Hei, mukavia kirjoja. Kiitos vinkeistä ja kiitos blogista.

  t. Unelma-enkeli

  VastaaPoista
 10. Vanhemmalleni tuli postissa Kotilieden paras joulu-kirjan tilauskortti. Katsoin kyllä, mitä kirjan sisällöstä kerrottiin, mutten välittänyt tilata sitä hänenkään puolestaan.

  VastaaPoista