tiistai 16. lokakuuta 2012

Kirppislöytö ja joulutunnelmia


Löysin kirpparilta tänään Mailegin ihastuttavan joulusukan! Tuo on melko iso kooltaan. Tykästyin erityisesti noihin yksityiskohtiin ja materiaaliin, joka on siis pellava. 
Näin tämän jo viime viikolla kun kävin kirpparilla ja jäi kaivelemaan, kun en ostanut. Näitä oli silloin kaksi, toinen hiukan erilainen. En oikeastaan ymmärrä, miksi jätin ekalla kierroksella sukat ostamatta; nyt täytyy toivoa, että löytyy sarjaan toinenkin! Olisi pojille hauskat ja kauniit joulusukat.
Olen niin iloinen tästä löydöstä!

***

Tänään olen ottanut ilon irti kotona olemisesta. Lapset ovat nukkuneet pitkiä päiväunia ja itse olen ollut joulumaailmassani jo hyvän aikaa :) Kuuntelen vähän varkain Tonttu-laulua (johon en vain kyllästy vaikka kuuntelisin aamusta iltaan), käärin kummilapsien joululahjoja paketteihin, juon vaaleaa glögiä ja nautin rauhallisesta touhuamisesta.. 
Olen päättänyt ottaa ilon irti jokaisesta kotipäivästä, koska marraskuussa lähden taas työelämään ja meillä alkaa uusi, hektisempi arki. Tämän takia nämä lokakuun viimeiset viikot taitavat jo olla melkoisen jouluisia tässä kodissa..


Jouluinen puuhastelu on niin kivaa!


5 kommenttia:

 1. Ihana joulusukka. Itse olen haaveillut ehtiväni ommella tyttärelle joulusukan, katsotaan, onhan tuhon jouluun vielä aikaa.

  VastaaPoista
 2. Onneksi on aikaa vielä :) Itse ajattelin myös, että voisi tuohon kaveriksi tehdä samankokoise, pellavaisen sukan. Erilaisen, mutta samaa tyyliä. Ompelu on vaan vähän hakusissa, niin en tiedä uskallanko yrittää :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan sukan olet löytänyt.

  Mukavalta kuulosti myös päiväsi.

  VastaaPoista
 4. Kti: näistä päivistä pitää nauttia olan takaa!

  VastaaPoista
 5. Olipas mukava löytö tosiaan! Harvemmin löytää Mailegia kirppareilta. Mailegin joulujutut on niin kivoja. Meillä asustelee muutama Mailegin ihana pikkutonttu.

  Terkuin
  Satumaisen joulun Mirva

  VastaaPoista