torstai 11. lokakuuta 2012

Joulukuvaelma

Tämä Willow Tree- joulukuvaelma on ollut haaveenani jo monta vuotta. En vain ole koskaan raskinut ostaa näitä, vaikka suunnittelin aina sellaista joka vuosi yksi osa- tahtia. 

Onneksi en aloittanut keräämistä, koska viime vuonna sain siskoltani tällaisen:Tämä on erittaäin kaunis ja myös tunnearvoa on, sillä lapsuudenkodissani on samanlainen. En kylläkään tiedä tämän merkkiä. Joskus aikanaan näitä myytiin ainakin lahjatavarakauppa Punaisessa Rusetissa ja Stockmannilla. Lapsuudenkodissani on lisäksi samaa sarjaa oleva enkeli, jonka äitini asettaa verhoon kiinni vähänkuin tämän kuvaelman taakse.
Itsekin olisin iloinen jos löytäisin tähän jonkunlaisen enkelin samaa sarjaa, mutta en tiedä missä näitä myytäisiin. Jos teillä jollakin on tietoa, niin vinkatkaapas!

Ajattelin tehdä tai kerätä tuohon ympärille jotain lisää; huopaisia, pehmeitä lampaita ja muuta asiaankuuluvaa.

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo, minkä siskoltasi olet saanut!! Mä haaveilen myös tuosta Willow Tree joulukuvaelmasta. Sekin on tosi kaunis! Saa nähdä, että ihailenko sitä vaan aina vai raaskisko sen joskus ostaa. Mä olin kädentaidot messuilla viime vuonna ja siellä oli hiukan vastaava, kun tuo Willow Tree, mutta en sitäkään raaskinut ostaa. Oli lähes samoissa hinnoissa, ei ehkä ihan niin paljoo. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Olen monena vuonna haaveillut seimiasetelmasta. Mistä saa henkilöhahmoja? Tai muut tarvittavat osaset? En ole käsistäni niin näppärä, että pystyisin rakentamaan itse.

  VastaaPoista
 3. Miekin olen kolunnut netin moneen kertaan jos löytyisi sellainen seimi minkä raaskisi ostaa mutta kun ne tuntuu olevan niin tyyriitä ainakin minun lompakolleni :D

  VastaaPoista
 4. Keltaisen talon joulunodotusta: kuulostaa niin tutulta! vaikka luulis, että raskis ostaa ku tuollainen ostos on yleensä loppuelämäksi ja parhaimmillaan vielä omille lapsillekin :)

  Mia: käypä tiirailemassa askartelukaupoista jos sais jotain puolivalmiita? Tai olisko jossain huuto.netissä?

  Lunakuu: niinmpä! Kun kerran raaskis, niin olis loppuelämäks :D

  VastaaPoista