sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Terveiset Viron joulumarkkinoiltaTerveisiä joulumarkkinoilta Tallinnasta!

Tunnelma oli sopivan leppoisa ja tunnelmallinen. 
Mukava oli käydä tuolla, kun tästä läheltä on niin helppo lähteä Tallinnan puolelle.
 Mutta en minä kauempaa varta vasten tuonne matkustelisi markkinoiden takia.

Ilma oli hyytävän kylmä ja meillä liian vähän vaatetusta, muuten tuolla olisi viihtynyt kauemminkin. Illalla kun väkeä oli enemmän, torillaki oli lämpimämpi.

Oli kaunista katseltavaa ja leppoisa päivä miehen kanssa kaksin.
Ostin pari kaunista joulukoristetta, mutta muuten ei tullut kovin hankintoja tehtyä. Kiusaus ostaa turkkeja ja paksuja asusteita oli kyllä suuri, mutta pysyi meillä jäätyneissä aivoissamme kuitenkin sen verran järki päässä, että jäi ostamatta.
Yksi hurmaava lyhty siellä olisi ollut, mikä jäi kaivelemaan mieltäni. Se oli suht edullinenkin, mutta ei oikein ollut mahdollisuutta isoa lasilyhtyä kantaa mukana.. 


KAUNEID JÔULUPÜHI!


Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille! 
Täällä on ensimmäinen adventtikynttilä sytytetty ja jouluradio aukaistu.


6 kommenttia:

 1. Meilläkin on/oli tarkoitus tuonne Tallinnan joulumarkkinoille mennä koko perheen voimin, mutta vielä ei ole matkaa varattu eikä edes varmaa antaako aikataulut joulukuussa enää myöden. Tietty nämähän jatkuu tammikuun puolelle, muttei mun mielestä ihan samaa fiilistä mennä joulumarkkinoille enää joulun jälkeen...

  VastaaPoista
 2. En oo käynyt Tallinnan joulumarkkinoilla, mutta olisi mielenkiintoista käydä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Olitteko eilen lauantaina? Meiltä kävi eilen kaksi vanhinta lasta Tallinnan joulutorilla ja he kirjoittivatkin juuri juttua siitä meidän blogiin. Erityisesti lumi oli tehnyt tunnelmaa..
  tonttujentalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kaunis tunnelma. Haluaisin joku vuosi mennä, mut täältä Turusta on just toi mainitsemasi vähän pidempi matka, niin ei ole tullut lähdettyä.

  VastaaPoista
 5. Mekin käytiin viime vuonna siellä torilla ja ostin jonkin verran itelle ja lahjaksi tavaraa. Oli helppoa tuoda ne omalla autolla. Sitä mä ihmettelin, kun kaikki neulejutut oli niin paksuja, eihän meilläkään tarvi enää niin paksuja talvivaatteita. Minä ainakin tukehtuisin... Olisin ostanut ohuita kämmekkäitä ja sormikkaita, mutta niitäpä ei paljoa ollut tarjolla. Kiva joulutunnelma kuitenkin!

  VastaaPoista
 6. Jonain vuonna voisi tuonne suunnata! Ihanaa ensimmäistä adventti-iltaa sinulle - tästä mennäänkin jo vauhdilla jouluun... :)

  VastaaPoista