tiistai 11. marraskuuta 2014

Air Wick-tuoksukynttilät


Toimin buzzadorina, eli pääsen toisinaan mukaan erilaisiin kampanjoihin; testaamaan joitakin tuotteita ja jakamaan näytteitä ja kertomaan niistä mielipiteeni ja kokemukseni lähipiirilleni joko somessa tai ihan kasvotusten. 

Pääsin tässä muuan viikko sitten mukaan Air Wick- tuoksukynttilöiden testaamiseen. Ideana oli järjestää tunnelmallinen ilta ystäville ja polttaa siellä myös näitä kynttilöitä sekä antaa pari kynttilää ystäville testattavaksi.
Tämä sattui sopivasti järjestämieni pikkujoulujen kanssa samaan aikaan . Niinpä laitoin kynttilät esille ja ihastelimme niitä yhdessä,

Sain kahta eri tuoksua testattavaksi, kuvissa näkyvä on Air Wick Apple&Cinnamon ja toinen on kaunis peurakuvioinen uutuustuoksu Golden Winter wood.

Nämä aiheena istuvat siis hyvin myös blogiini. Apple & Cinnamon on ihan jouluinen tuoksu ja ystäväni ja perheeni ihastui siihen heti.
Golden Winter Wood sai myös kannattajansa, joskaan itse en lukeudu niihin. Tuo tuoksu ei ole yhtään omaan nenääni sopiva. 

Tässä vähän infoa näistä kynttilöistä:

*Kynttilän erikoisuus on, että se vaihtaa väriä lämmetessään ja hehkuu sateenkaaren väreissä. Tämä ihastuttaa varsinkin perheen pienimpiä. 

*Kynttilä sisältää eteerisiä öljyjä ja sytytettymnä tuoksuu melko voimakkaasti.

*Lyhtyjä on saatavilla eri kokoisina ja kuvioisina.

*Palamisaika on jopa 30 tuntia.

*Myydään useimmissa kaupoissa esim. K- Citymarket, K- Supermarket, Tokmanni, Prisma, S- market, Stockmann.

*Ohjehinta kynttilälle on 6,90 €.

*Tuote lajitellaan kierrätykseen (sisältää lasia ja pariston).

*Ei sovellu tuoksu-yliherkille eikä allergisille.
Tässä siis oiva idea vaikka joulumuistamiseksi tuoksykynttilöiden ystävälle!

Itse pidän tuosta kynttilästä  ihan tuollaisenaan, ilman polttamista ja värinvaihtoa. Pidän eniten perinteisestä kynttilänvalosta ja tuoksusta, mutta muuta perhettäni nämä kovasti viehättää.1 kommentti: