sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vanhaa kultaakuva googlen kautta


Huomaan, että tänä vuonna miellän joulun väriksi vanhan kullan. Se on melkoisen yllättävää, koska se ei ole tuntunut moneen vuoteen omalta. Mutta onneksi on ne vanhat pallot tallessa! Jos meillä onkin tänä vuonna taas hiukan kimaltavampaa?
Viime vuonna oli vahvasti harmaa-puna-valkoinen, "kotoinen", huopainen joulu.Eli aivan eri tunnelmia tänävuonna? Onhan tässä tosin joulukoristeluun vielä tovi aikaa, mutta yleensä se tuntu vain kasvaa siihen mikä on sen joulun juttu.

(Pahoittelen näitä netistä poimittuja kuvia- ensin oli kamera rikki, sitten puuttuu piuha ja muistikortinlukija! Ensi viikolla pitäisi asian korjaantua!)


2 kommenttia:

  1. Värit ja tunnelmat elävät vahvasti omien fiilisten ja tilanteiden mukaan. Ainakin minulla. Joulukuuseen tykkään laittaa vuodesta toiseen samat perinteiset koristeet, mutta joka vuosi saatan ostaa lisäksi jotain uutta pientä. Jotain joka sykäyttää.

    VastaaPoista
  2. Näin se on! Huvittavaa, että itsensäkin voi yllättää :) Meillä on kanssa ne jouluntuojat, jotka kyllä pysyvät vuodesta toiseen vaikka muuten fiilis muuttuisikin. Se jotenkin kuuluu jouluun!

    VastaaPoista