torstai 27. syyskuuta 2012

Juustoja, juustoja !

Taisin siinä aikaisemmassa herkkupostauksessa sanoa, etten itse syö paljon suklaata tai muuta makeaa. 

Mutta juustot. 
Siinä tämän naisen herkku(pahe) numero yksi.

Olen haaveillut juustoista jo monta kuukautta, mutta (häilyvä) raja on vedettävä johonkin, että pysyy joku roti. Olen saanut itseltäni luvan herkutella juustoilla joulun tienoilla.

Eilen täytin vuosia, oli siis oiva syy avata juustokausi! 

Eikö syyskuun loppu olekin jo vähän kuin joulunaikaa? ;)

Piparit jätin sentään vielä pois.

4 kommenttia:

 1. Kuule piparit esiin ja voitelet päälle sitä pehmeää Auraa! Siis vähän niin kuin tuorejuustoa mut parempaa! Sitä meillä syötiin 100-päivää Jouluun bileissä ja oli HYVÄÄ!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tää alkaa olee jo joulun aikaa. Vähän ehkä nolottaa paljastaa, mutta viime viikonloppuna avasin ystäväni kanssa pikkujoulukauden ja Joimme glögiä, teimme torttuja ja pipareita ja katsoimme jouluelokuvan illalla. Mutta kai siitä joulusta saa alkaa nauttimaan hyvissä ajoin. :) Hyvää joulunodotusta
  t. Marsipaaniponi

  VastaaPoista
 3. Mari: kuulostaa ihanalle! Kyl valmistaikina polttelee pakkasessa (mites noi sanavalinnat menikään? ;))

  Marsipaaniponi: Totta, eiköhän se ala jo olla! Ainakaan ei syksy ja sateet tunnu niin hankalilta jos ottaa ilon irti ja siirtyy joulutohinaan tarpeeks ajoissa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä toi Marin 100 päivää jouluun-bileet :D Ah,juustot on kyllä ihania. Niistä tuli vasta viime jouluna tosiherkku ja ähkyn aiheuttaja mulle..huhhuh. Onkohan se joku aikuistumisen merkki ku oppii nauttimaan juustoista?:)

  VastaaPoista