maanantai 10. syyskuuta 2012

Kommentoimattomuus


Mitähän voisin tehdä, kun blogger ei anna mun kommentoida omiin postauksiin, eikä kenellekään muullekaan? Olen jättänyt monta kommenttia moniin blogeihin, mutta ne eivät vain mene perille. Samoin täällä omassakin.

Onko jollakin ideaa, mitä voisin tehdä ongelmalleni? (Jos nyt joku ylipäätään pystyy mulle kommentoimaan mitään)

7 kommenttia:

 1. nulla ei ole ongelmaan ratkaisua, mutta piti ruveta kokeilemaan saako sinulle kommentoitua.
  Toivottavasti saat ongelman pian ratkaistua :)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en tiedä tarkkaan, mutta tuli mieleen, että voisiko sulla olla joku asetus niin ettei voi kommentoida? Toivottavasti ongelma selviää! :)

  VastaaPoista
 3. Itellä oli sama ongelma, etten pystynyt omiin teksteihini vastaamaan, mutta kun vaihdoin vaikka selainta tai ylipäätään laitetta (vaikka tietokoneesta puhelimeen) niin silloin pystyin taas kommentoimaan. Kannattaa kokeilla sitäkin jos mahdollista. Ja sitten toisinaan se oli vain päivästä kiinni. Joskus toimi ja toisinaan ei, toivottavasti tämä ongelma ratkeaa, omalla kohdalla se ei ole sitten enää tehnyt sitä. :)

  VastaaPoista
 4. Minulla ei kommentointi onnistu, jos jätän kirjautumisikkunassa ainakain Chromessa automaattisesti jo oletuksena valitun toiminnon Pysy kirjautuneena sisään valituksi. Kun poistin tuon valinnan, kommentointi onnistuu jälleen kirjautumisen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Mulla oli joskus ongelma ettei mulle voinu kommentoida ja se johtu jostain asetuksesta kans, ehkä piti valita että kommenttiloota pomppas erikseen niin sitten se toimi... Mutta en kyllä tiedä mikset saa mihinkään kommentoitua... :/
  Mulla on se Vastaa-vaihtoehtokin ja sekin on kyllä toiminut...
  Ehkä jos poistais kaikkia asetuksia ja sitten laittais ne uusiks?

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Jihuu! Vaihdoin selaimen Firefoxiin, niin johan pystyn taas kommentoimaan :) Kiitos teille kun kommentoitte tähän, niin tiesin missä mennään!

  VastaaPoista