keskiviikko 26. syyskuuta 2012

PaketointivinkkiNämä eivät ole joulupaketteja, mutta pystyy soveltamaan sitten jouluisammaksi.

Olen joskus ostanut Tigeristä erilaisia puisia pyykkipoikia. Kun sitten paketoin tässä kerran lahjoja ja kaipasin jotain jujua paketteihin, kaivoin nämä robotit esiin ja napsautin kiinni nauhaan.
Hyvin helpolla sai vähän erilaisen paketin ja lahjan saaja saa käyttää koristepyykkipojan omalla laillaan. Heti alkoi aivot raksuttamaan perinteisempää jouluversiota samalla idealla. Myös kuvioteipeillä saa kummasti eri ilmeen peruspakettiin. Nyt vaan silmät auki kaupoissa!


4 kommenttia:

 1. Megahyvä idea!!! Vaikka puiseen pyykkipoikaan joku kiva nauha tai kulkunen kiinni tai muu pukkikoriste! siihenhän voi tussilla kirjoittaa saajan nimen!
  Tai sitten vaikka liimaa magneetin toiselle puolelle niin sitä "pakettikorttia" voi myöhemmin käyttää jääkaappimagneettimuistilapputelineenä! Hirvee inspisvyöry tuli :D

  VastaaPoista
 2. Jee, just tän takia tää on niin kivaa! Yhdessä voi inspiroitua ja suunnitella ja pähkäillä kaikkea hienoa :) Kuulostaa hyvältä, Mari!

  VastaaPoista
 3. Hei, miksei Tampereella oo tota Tigeriä?! yhyy!

  VastaaPoista
 4. Memma: siellähän pääsee käymään tässä esim yhtenä viikonloppuna ;) Tai ehkei sinne kannata mennä jos meillä on koko revohka, son täynnä kaikkea pientä ja kiinnostavaa! :D

  VastaaPoista