maanantai 17. syyskuuta 2012

Koristetyynyjä jouluksi?Olen vähän flunssassa eikä jaksa oikein tehdä mitään. Niinpä olen istuskellut taas hyvän tovin koneella ja käynyt etsimässä erilaisia, jouluisia koristetyynyjä. Osaa näistä voi toki käyttää milloin vain, mutta yritin poimia sellaiset jotka voisivat mielestäni koristaa erilaisia joulukoteja. Kollaasit näet suurempana, kun napsautat kuvaa.Kultaa, hopeaa, "luonnonmateriaaleja"..
Kultaiset tyynyt sekä tekoturkistyyny Ellos, harmaa neuletyyny ja hopeanvärinen satiinityyny h&m, tekomokkatyyny Hobbyhall.
Siniseen tai punaiseen jouluun
Ylänurkan tähtityyny sekä viereiset raitatyynyt ellos, punainen,pitkä, kauniinpunainen tyyny Jotex, punainen samettityyny sekä neuletyyny h&m, valkopohjainen tähtityyny Hemtex, Luhta homen siniset tyynyt Hobbyhall. 

Huomaa että tällainen "vintagetyyli" on nyt muodikas; kaupoissa on paljon tämäntyylisiä tekstiileitä. Nämä iskevät kyllä minuunkin parhaiten :)
Ylärivi kokonaan Ellokselta, alarivi taas Jotexilta.


Jos joulukoti kaipaa uusia tyynyjä tai tyynyliinoja, kannattaa käydä kurkistelemassa nettikauppoja. Olisi ollut vielä vaikka kuinka paljon kaikkia hienoja kuoseja tarjolla! 


Omat suosikkini näistä ovat hennesin neuletyynyt, pitkä punainen tyyny sekä alimman kollaasin suksityynyt ja tuo ruutuinen.
Löytyikö näistä mitään sinun makuusi?

2 kommenttia:

  1. Kaikkein alin kollaasi on minun mieleen :) Ja tuo punainen palmikkoneule on myös ihana...

    VastaaPoista
  2. No kylläpä osuu maut yhteen, kun minunkin silmää eniten miellyttää juuri nuo alimman kollaasin "vintagetyyliset" tyynyt ja sitten nuo neulotut!
    Neulottuja tyynyliinoja ei vaan oikein viitsisi kaupasta ostaa, kun olisi niin helppoa tehdä itsekin. (Itse en kyllä osaa tehdä mitään puikoilla tahi koukuilla, mutta lähipiiri... :D )
    Ja H&M:llä oli vielä viime ja tänäkin vuonna semmoisia neliönmuotoisia karvatyynyjä; niistä se ruskea sopisi joulukotiin kanssa ihan mainiosti. :)

    VastaaPoista