sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Tänä viikonloppuna


Tänä viikonloppuna ollaan

* askarreltu ystävän kanssa joulukortteja, ideoitu yhdessä joulujuttuja, vaihdettu askartelumateriaaleja ja vietetty mukavia hetkiä. Oli ihanaa!

*Leivottu Mariannekääretorttua, pekonipiirakkaa, inkivääri-sitruunapikkuleipiä sekä kinuskipikkuleipiä.

*Ripustettu ulos valoköynnös ja sisälle kynttelikkö. Oli pakko laittaa heti ylimääräiset oksat tuohon kokeiluun. Meillä tuoksuu joulu!

*Korkattu juustokausi 

*Juhlittu ja hemmoteltu ihanaa isiä ja kohta lähdemme juhlistamaan vielä omaa isääni ja isoisääni. 

Mahtava viikonloppu ! Hyvää sunnuntai-iltaa teillekin!


4 kommenttia:

 1. Teiltä tullessani oon hiljasessa hengessä (sohvalta on välillä kyl mörähdelty et voisinko häärätä hiljempaa) käyny hakemassa varastosta punaisen maton keittiöön ja suunnitellu jouluverhojen ripustamista ainaki jo joihinki ikkunoihin! askartelulaatikko nököttää keskellä olohuoneen lattiaa odottamassa inspistä jatkaa korttien tekoa ja sammaleitakin on aseteltu sinne tänne! IHANAA!
  harmittaa, ettei päästy maistelemaan sun leipomuksia, mut vieraillaanhan taas toistemme luona kunhan T tervehtyy ((:

  VastaaPoista
 2. Hei! Otatko yhteyttä 040-8307099. Etsin haastateltavaa joulujuttuun liittyen ja vaikutat juuri oikealta henkilöltä. :)
  t. Niina Honka/YLE

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa ja näyttää! :) Itselle tuli kauheasti vesi kielelle tuosta "juustokausi avattu" -lauseesta! Olen aivan hulluna juustoihin, mutta yritän etten kovin aikaisin alkaisi niitä syömään. Niitä on ihanaa mässäillä sitten oikeen olan takaa jouluna! Mutta kyllä sitä pian täytyy jo varmaan alkaa maistelemaan ;) Isäinpäivälounaalla kun oltiin niin sain kyllä jo vähän esimakua...:)

  VastaaPoista
 4. Emskii mää pakahdun! Ihania asioita sulla täällä kerrassaan. Edes yhden arkisen illan viettäisin niin mielellään tunnelmoiden siellä. (Ja mun kupla menee heti rikki ku muistan ettei kaikki meidän perheen jäsenet tykkääkään aikaisin alkavasta joulusta valoineenkaikkineen:D )
  Mursu

  VastaaPoista