keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Lelukirja ja pukinkonttiin täytettä

 
Se ihan oikea, paksu Lasten Suuri Lelukirja löytyi tänään postilaatikosta. Vau. Tänään ei ollut vaikea valita unisatua päikkäreille! 
Äidin silmiin sattui yksi aika huippujuttu, tuo alla oleva Brion allaskaappi. Meillä on tuo punainen uuni kovassa käytössä, joten allaskaappi olisi varmasti mieluinen! Tämä voisi olla pojille yhteiseksi lahjaksi.Olen tykästynyt puisiin leluihin, jotenkin ne kiehtovat ulkonäöllään ja kestävyydellään. 
Tästä syystä ei ole varmaan yllättävää, että Brion lelut ovat yleensä minun mieleeni. Ja mikä tärkeintä, myös meidän lapset tykkäävät!

Nuoremmalle pojalle olisi toivomuslistalla työntökärry. Plaston tai Brion on tällä hetkellä mietinnässä. Plaston kärry olisi monipuolisempi, koska sillä voi leikkiä myös ulkona. Päiväkodissa työkaverini opetti lapsia luistelemaan tämän avulla, samaa voisin ( tai siis mies voisi;] ) koittaa vanhemmalle pojalle. Mutta kun tuo Brion kärry on taas minusta niin paljon hienompi! 
Pähkäilyt jatkukoon..
Leikkien.fi - sivuilla kului tältä äidiltä hetki jos toinenkin, kun oikein vauhtiin pääsi. 
Nuoremmalle löytyi yllättäen Brion leluvalikoimista ihanuuksia. 
Alla olevat paloauto tai ambulanssi olisivat pikkumiehelle kivoja. Pöllölelu olisi esineenäkin hieno, pääsisi hyllylle koristeeksi aina kun ei olisi leikeissä. Kuvat täältä ja plastot googlesta.

6 kommenttia:

 1. Tuota Brion hellaa mäkin oon ajatellu, että josko joulupukki jo toisi meiän joulun tienoilla 1,5 vuotta täyttävälle tytölle :) Minkä ikäisenä teiän lapset alkoivat leikkimään sillä? :) Vilkaisin tuota Lasten Suurta lelukirjaa netistä ja sieltä kyllä löytyi vaikka mitä kivaa ideaa pukinkonttiin ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä on pojat 2,5v ja 7kk. Isompi poika alkoi varmaan joskus kahden vuoden kieppeillä leikkimään tuolla hellalla. Alkoi äiti ja isi saamaan kaikenmaailman herkkuja :) Oli kyllä kaikkea kivaa lehti pullollaan :D

  VastaaPoista
 3. Kai oot huomannu, et nyt noita taaperokärryjä saa myös vaaleanpunaisina ja -sinisinä :)
  Meillä on odottamassa tuo kirkkaanpunanen tytön kasvamista.
  Pojalla oli brion kärry, mutta siitä lähti maalia sisällä seiniin ja ulkona se homehtui :/

  VastaaPoista
 4. Tea ai noita Plaston vai Brion kärryjä eri väreissä? Tuo teidän kokemus olikin hyvä tieto, saattaa kääntyä Plaston hyväksi tämä mietintä :)

  VastaaPoista
 5. Siis noita plaston kärryjä saa nyt uusissa väreissä. Niin innoissani kirjoittelin, et jäi tuommoinen oleellinen tieto uupumaan :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Mäpä avaan silmäni jos näkyis jossain :D

  VastaaPoista