lauantai 13. joulukuuta 2014

PiparintuoksuaPojat saivat joulusukistaan amerikan pastilleja. Esikoinen tuumasi:"Ensin luulin, että nää on namipäivän nameja, mut sitte onneks hoksasin, et ne onki pipareiden koristeluun!"
Tuumasta toimeen, kohta olikin niin kuorrutettuja pipareita, että makeankiintiö taitaa täyttyä jo yhdestä piparkakusta,
Kiitos Keltaisen talon joulun odotukseen, josta saimme nämä yhtenä kalenterivaihtona.

Minä luotan näihin kransseihin edelleen.. Nyt tein kooltansa pienempiä kransseja ja totesin nämä kauniimmiksi. Kuvissa näyttää kovin mustilta nuo sakarat, mitä eivät todellisuudessa ole.
Koristelin kranssit tällä kertaa punaiseen naruun käärityillä kanelitangolla ja kuusenhavuilla.

Yksi sai yllensä tomusokeria, koska sitä pölähti vahingossa kranssin päälle.
Koristeena käytin havuja sekä kaunista applsiinitähteä, jonka sain itse hillopurkin koristeena (kiitos Jaanalle). Olen yrittänyt tehdä noita appelsiinitähti itsekin useampaan otteeseen, mutta näin kauniina en saa väriä pysymään. Kaikista tulee ruskeaan vivahtavia..4 kommenttia:

 1. voi miten ihana kranssi idea. Nyt tiedän mitä teemme pikkujoululahjoiksi päiväkotiin hoitajille =) aivan ihanat. Onko siis ensin tehty sydämmiä ja paistettu sitten päällekäin et tulee kranssi? ja onko nuo siis lahjapaperin päällä ja pussissa vai sellofaanissa? IHANIA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Juuri niin olen ne tehnyt. Tuon pohjan tein päällystämällä pahvin lahjapaperilla. Sitten laitoin vielä sellofaanin tiiviisti päälle.
   Olen näitä jo melko usein tehnyt, ja lähes aina joku tässä vaiheessa räsähtää rikki.. Joten kehoitan tekemään pari ylimääräistä :D

   Poista
  2. http://nallentouhuja.blogspot.fi/2015/12/piparikransseja.html

   Poista
 2. nyt olen tehnyt..ja päätin että päiväkotiin sopii ihanasti Nallekranssi...tein semmoisen malliksi...kirjoitan blogiini vielä...ja voin linkata sinulle sitten =)

  VastaaPoista