keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Lohjalle viikonloppuna?


Kuulin vinkin kaveriltani, joka on pakko jakaa täälläkin.

Nimittäin Lohjalla on Menneen Ajan Joulumarkkinat ensi viikonloppuna. Linkistä pääset markkinoiden kotisivuille ja näet aikataulun sekä kuvia tapahtumasta.

En ole ikinä itse käynyt, mutta nyt aion yrittää saada miehenkin innostumaan ja lähtemään hakemaan joulutunnelmaa.


Jospa ei olisi yhtä kylmä kuin Tallinnassa, eikä sataisi kovasti vettä.
Ulkona on kyllä melkoisen hankalat kelit, siellä ei kovin jouluista oloa tavoita. Siksi pitääkin panostaa vielä enemmän muuhun tunnelmointiin, ettei ihan masennus iske!

Naapuriperheen kanssa pidimme eilen perinteiset pikkujoulut lapsillemme. Tässä herkkuja, joita veimme mennessämme tarjolle. Meillä on ollut tapana ostaa toistemme lapsille ja toisillemme pienet paketit, mikä tuo kivaa lisäjännitystä päivään. Itse kyllä sain isomman kuin pikkujoulupaketin, naapuriystäväni kun oli ostanut minulle Lékuén pursottimen + cake pops-muotin. Isommat pojat saivat Turtlesit ja nuorin mönkkärin. Kyllä oli onnellista väkeä!


1 kommentti:

  1. Kannattaa ehdottomasti lähteä! Itse oon Lohjalta kotoisin ja joka joulu ollut tapana käydä kiertelemässä. Vaikka lunta ei maassa olisi niin sielä on kyllä joulutunnelmaa. Kojuja on valtavasti ja erilaisia erityisiä, mm. seppä takomassa, tiernapoikien kulkue ja tulenpuhallus olleet ihan perinteenä. Pääsee maistelemaan kaikkia herkkuja ja tekemään löytöjä pukin konttiin. Aikamoinen mainospuhe, itseäni vaan harmittaa että tänä jouluna jää välistä :D

    VastaaPoista