perjantai 19. joulukuuta 2014

Paikallinen joulupuoti- Rajamäen lyhyttavaraliike


Olimme poikien kanssa yökyläilemässä serkkuperheessä Nurmijärven Rajamäellä. Vihdoin pääsimme veljenvaimon kanssa myös tutustumaan heidän lähellään olevaan pieneen, suloiseen puotiin. Rajamäen Lyhyttavaraliikettä olemme ihailleet jo monesti ohikulkeissamme, mutta aikataulumme liikkeen aukioloaikojen kanssa ei ole vielä kohdannut ennen tätä.

Kun veljeni perheineen muutti tuonne, veli sanoi, että siinä vieressä on minun ja vaimonsa näköinen liike. Oli kyllä täsmälleen oikeassa!
Siksipä nyt esittelen teillekin tuon aarreaitan.  


Liike on auki vielä tänään lauantaina ja huomenna, jonka jälkeen rauhoittuu joulunviettoon. Aukioloajat bongasin teille, jotta pääsette tutustumaan:
La 10-14
Su 12-16

Jos haluat tavoittaa suloista joulutunnelmaa ja ostaa kauniita asioita, tämä on paikkasi. 
Mainostan tätä ihan omaksi ilokseni, koska olen niin fiiliksissä vieläkin ja toivon, että pääsisitte muutkin tänne tunnelmoimaan.Liikkeessä on sekä uutta että vanhaa tavaraa sulassa sovussa ja kauniissa asetelmissa.


Löytyy pientä söpöä ja ihan isompaakin tavaraa.
Nuo ikkunassa roikkuvat pienet tähdet olivat hurmaavia, jäi kaihertamaan kun en ostanut,
Herkkuja, kynttilöitä, kosmetiikkaa, sisustustuotteita, käsitöitä..
Paljon ihailtavaa ja hypisteltävää.
Minun mukaani tarttui tuo lyhty, kynttilänjalka sekä sinkkiset apuamitäneon, pakettikortit?
Ostin myös lapsille kauniita tikkareita joulusukkaan ja kovasti jäi mieleeni kummittelemaan sellaiset pitkulat, kiiltavän värikkäät kuusenkarkit.. En tiedä miksi ne vaivaa pakkomielteisesti päätäni, kun ei ole kyllä varsinaisesti omaa tyyliäni,heh. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti