sunnuntai 14. joulukuuta 2014

JoulusuklaataTummaa ja maitosuklaata sulatettuna, joukkoon kuivattuja, pehmeitä karpalon palasia sekä rommiaromia. Tuli herkullinen makupari!


Pidimme veljen vaimolle yllätyssynttärit eilen ja tein tarjolle suklaita. Nopeasti, eikä kovin erikoisia, mutta maistuvia silti.
*Tein rocky roadseja vuokiin, eli karkinloppuja palasina ja suklaan sekaan. 

*Sitten turkinpippurirouhetta ja vaahtokarkin paloja, nämä olivat lasten suosikkeja.

*Karpalo-rommisuklaat pääsivät myös täällä tarjolle.


Ostin Tuikkika Designiltä tämmöisen pienen korin, jonne ostin sisälle pähkinä-hedelmäsekoituksen, seesaminsiemenpatukan sekä mantelipatukan. Näin tuli helposti mukava pikkuvieminen!


*** 

Oikein tunnelmallista 3 adventtia kaikille!

Nyt ollaankin jo hurjan lähellä joulua ja saa alkaa niihin oikein kunnon valmisteluihin, jotta tulee kunnon juhlatunnelma. 

Olemme käyneet lauluyhtye A-Menin joulukonsertissa kirkossa viime viikolla, josta saikin ihanan joulutunnelman. Nyt on kaikkia joulujuhlia ja pikkujouluja, josta sitä joulutunnelmaa saa. Ja lumikin saapui ja vielä on pysynyt ainakin eilisen ja tämän päivän maassa, ihan mahtavaa!

Eilen illalla kuuntelimme veljeni luona kyläillen Joulun sävel on vapaa- ohjelman radioista ja kyllä se tuo aina joulun lähelle. Tämä ohjelma on kuulunut perheeni joulun odotukseen niin kauan kuin muistan. Kaikki kokoonnuimme olohuoneeseen fiilistelemään musiikin ja kynttilöiden pariin. Perheeni jouluun kuului ja kuuluu vahvasti musiikki ja sen kuunteleminen yhdessä. 
Ihan pikkutyttönäkin tiesi, että Jussi Björlingin O Helga Natista, joka soi perinteisesti Joulun sävel on vapaa- ohjelman päätteeksi, alkaa se Joulun Odotus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti