lauantai 11. lokakuuta 2014

Kynttilöitä lahjaksiTeimme miehen kanssa tänään kynttilöitä mehiläisvahalevyistä.


Värivalinnat olivat jouluisat, koska joulupakettiin näitä käärimme.
En vain hoksannut värejä valitessani huomioida mieheni puna-vihervärisokeutta, joten hän joutui oikein tihrustamaan, että eroitti näiden värien eron. 


Tämä oli hauskaa puuhaa, teemme varmasti lisääkin. Toivoisin, että silloin löytyy myös valkoista mehiläisvahalevyä kaupasta!
7 kommenttia:

 1. Onpa kivoja !!! Myydäänkö noita tuikkukippoja jossain ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kierrätettyjä kippoja poltetuista tuikuista. Helpommalla pääsee jos ostaa kupotkin, mutta minusta nuo kupot on aika arvokkaita. Löysin netistä vain täältä kuppoja http://www.lahtisenvahavalimo.fi/kynttilatarvikkeet.html , mutta jotenkin mulla on sellanen mielikuva, että myös sinellissä näitä olisi ollut. Vaikkei verkkokaupasta löydykään. En tosin ole varma.

   Poista
 2. Tosi kiva idea laittaa noihin pikkukippoihin mehiläisvaha kynttilöitä. :) Mä oon tehnyt vaan sellaisia pöytäkynttilän kokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää om kyllä hauskoja. Ainut vaan, et pitäs tuon sydänlangan kanssa päästä parempaan tulokseen.. sinellissä oli lappu ,ettei niitä tavan tuikkusydänlankoja voi käyttää mehiläisvahan kanssa. En hoksannut kysyä miksi. Näin miten me teimme (solmu ja tiiviisti rullan sisälle, kuten ohjeessa sanottiin) humahtaa lanka sulaneen vahan joukkoon ja ei pala läheskään loppuun..

   Poista