lauantai 1. joulukuuta 2012

Lauantai 1. joulukuuta


Yllä oleva kuva kuvaa hyvin tätä viikkoa. Tähti odotteli tuossa lähes koko viikon, että pääsisi ikkunaan loistamaan. Eikä kukaan kerennyt sitä sinne nostaa. Puuh.  

I h a n a a,   e t t ä   o n   l a u a n t a i ! 
Vaikka miehellä onkin työpäivä, me muut saamme nauttia vapaapäivästä. Aamu alkoi joulusukasta löytyvillä yllätyksillä, jotka saivat joulukuun tuntumaan joulukuulta. Ja  l u m i ! Täällä on hirmuisten tuulipäivien jälkeen huikean kaunis talvikeli ja paljon lunta. Olimme poikien kanssa koko aamupäivän ulkona.


Nyt on päiväuniaika ja minä aion istua hetken koneella, koristella joulua taloon, lukea kirjaa, jonka lainasin puhtaasti nimen perusteella ja kuunnella joululauluja. Vähän olen jo kerennyt tänään koristelemaan: 
Tähti sai hiukan koristuksia ja pääsi oveen. Voi että minä tuosta tykkään!Ja tämä tätini tekemä tonttu pääsi taas keinumaan eteisen oveen.


Tunnelmallista joulukuuta kaikille!

Ps. Tänään loppuu arvonta, joten käy osallistumassa jos et vielä ole sitä tehnyt! 


2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa sun tää päivä! Mulla ehkä myös aika samanmoisia puuhia täällä, mut ehkä vähån kaoottisempaa...luulisin. Kiristää nimittäin vähän kuuppaa ku yks yskänpuuskanen valvotti yön. Mutta lumet on luotu, ulkona touhuttu, syöty pipareita ja nyt kaikki nukkuu, paitsi mä koska en raaski (järkevää) :D Tunnelmallista lauantaita sinne suuntaan <3 hug!

    VastaaPoista
  2. Hei, kattelin tuon kirja kantta kans ja meinasin napata. Koristelu puuhat on mielläkin käynnissä.

    VastaaPoista