maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulupukki kuulehan..


Hyppysellinen tomusokerilunta-blogista kyseltiin omia joululahjatoiveita, haaveita tai perusjuttuja. 

Tässä omia molempia:

Tarvitsisin rennon pyjaman ihan oikeastikin. Erityisesti housut, jossa voisin oleskella ja lukea ehkä sitä joulupukilta saamaani kirjaa.. Ei mielellään mitåän kovin "raskasta" luettavaa vaan kevyttä ja helposti suleteltavaa jouluhälinän keskellä.


Perusnaisena en vastustele, jos mieheni ostaa minulle korun tai hajuveden. Varsinkin kun hän osaa ostaa ihan omaan makuuni juttuja. Mm. Björn Borgilla on hyväntuoksuista hajuvettä.


Ja sitten niihin haaveisiin..

Varmaan ikuinen haaveeni on tämä Kitchen Aid- yleiskone. Se on niiin kaunis ja yleiskonetta minulla ei vielä olekaan. Toinen joka olisi erittäin tarpeellinen, olisi uusi kamera. Vanha näyttää nykyään violettia ja raidallista näyttöä. Ääk. Kelpaisi minulle oikeasti ihan mikä vaan, peruspokkarikin.

Eikä älypuhelinkaan olisi pahitteeksi.. Mutta totuus on, että vanha puhelimeni toimii ihan hyvin vielä, eikä uudelle ole oikeasti edes tarvetta. Mutta saahan sitä haaveilla mistä vaan :)

Mutta tässä omat näin äkkiseltään mieleen tulevat "lahjatoiveeni". Käykäähän vastailemassa Hyppysellinen Tomusokerilunta-blogissa tähän tai postatkaa omassa blogissanne. 


Kuvat lainattu: seppälä.fi, , http://www.adlibris.com, björn borg, http://www.kitchenaid.fi, www.canon.fi, kauppa.dna.fi


5 kommenttia:

 1. Voi tuo olisi unelma tosiaan tuo yleiskone...teenpä saman postauksen itsekin! :-)

  VastaaPoista
 2. olisit pyytanyt laittamaan tanne niita haaveita (;
  ma aion kertoa Omani tassa ja nyt.
  1. kokovartalopeili
  2. burberry weekend-hajuvetta
  3. lupa jatkaa kuntosalijasenyytta

  VastaaPoista
 3. Kyllä se Kitchen Aid on minunkin haaveeni:) miten vaikeaa olisikaan valita sitä väriä ;)

  VastaaPoista
 4. Hyviä toiveita! Mulla eka on sama ja ton Kyrön kirjan haluisin kyllä lukea myös. Tein itellekki toivelistan...kiva ku saa vähän ku luvan kirjottaa pukille näin blogin muodossa ^^
  Naisellisia toiveita kaikilla! Pidetään peukkuja Innin salihäsenyydelle..

  VastaaPoista
 5. Täälläkin tuo Kitchen Aid näköjään komeilee! :) Minä höpsö unohdin sen ihan kokonaan omasta listastani. Miten saatoin unohtaa sen, olenhan haaveillut siitä kymmenisen vuotta, käynyt silittelemässä sen pintaa läheisessä Gigantissa sen seitsemänsataa kertaa, ja joka ainoa kerta leipoessani huokaillut haaveillen sen perään.... Hauska huomata etten ole ainoa joka siitä unelmoi! :D Pyjaman/oloasun ja kunnon kameran ottaisin myös ilolla vastaan. Ja okei, kaikki kelpaisi oikein hyvin. :D

  VastaaPoista