torstai 13. joulukuuta 2012

Lasten jouluystävä

Lapset saivat eilen taas mieluista posti, jouluystävän paketin nimittäin! 
Oikeastaan nämä tulivat vanhemmalle pojalle, mutta hän huomasi että monia juttuja oli paketissa kaksin kappalein ja ilmoitti toisten olevan pikkuveljelle. Vau, enpä olisi moista uskonut!

Paketti avattiin niin vauhdikkaasti (ja taas piilossa), etten kerennyt kuvaamaan pakettia ennen avaamista. Toivottavasti tuossa on kaikki, mitä on lähetettykin. En voi nyt mennä siitäkää takuuseen.

Paketti oli täynnä askartelujuttuja, oikea aarrepussi! Näitä hypisteltiin iloisina ja mietittiin mitä niistä voisi tehdä. Pussukka sisälsi: valkoista huopaa, korttipohjia, muovisen pikkutähden, tarroja, nauhoja, helmiä ja lankaa, puisia tonttukoristeita, hyvää joulua-lappusia, silmiä. huopasydämiä, kulkusia, karkkikeppejä sekä kartonkitontun, jota aiomme käyttää mallina.
Kiitos paljon tästä! Kaksi pientä poikaa tulivat erittäin iloisiksi! 

5 kommenttia:

 1. Mulla olisi yksi tähän postaukseen liittymätön kysymys:

  Tein testierän valkosuklaa-turkinpippurirouhekonvehteja viime viikolla. Tein ne suoraan pieniin alumiinisiin makeisvuokiin sulattamalla suklaan mikrossa. Jäähdytin makeiset jääkaapissa. Kuitenkin otettuani ne huoneenlämpöön ne pehmenivät parissa tunnissa jo niin, ettei niitä saanut vuuista irti :/ Ovatko konvehdit pysyneet sinulla kiinteinä myös huoneenlämmössä?

  VastaaPoista
 2. moikka! Oon tehnyt noita monta kertaa, eikä kyllä ikinä ole käynyt noin! Kyllä suklaat pehmenee tietenkin huoneenlämmössä, mutta pysyvät kiinteinä. Myös ihan muittiin tehdyt ovat pysyneet kasassa. Mistähän tuo voisi johtua? Käytän itse yleensä ihan Pandan valkosuklaata, oliko sinulla samaa? Tylsää jos näkee vähän vaivaa, eikä pääse nauttimaan tekemästään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pandan valkosuklaa mullakin ollut käytössä. Jääkaapissa olet varmaan itsekin konvehdit jähmettänyt? Pitää testailla! Onneksi niitä voi napsia suoraan jääkaapistakin, mutta lahjaksi antaminen hankaloituu...

   Poista
 3. Olipa jouluinen soma paketti ja hienoa,että jutuista riitti sisaruksellekkin. :) Askarteluniloa ja hyvää joulunodotusta perheen pikkutontuille!

  VastaaPoista