sunnuntai 25. marraskuuta 2012

PikkujouluissaIhana päivä ystävien kanssa taas takana! Kokoonnumme kaikki eri paikkakunnilta jonkun kotiin, viemme syötäviä nyyttärimeiningillä ja nautimme olostamme! Tällä kertaa pääsimmekin ihan uuteen paikkaan; ystäväni ovat juuri muuttaneet uuteen kotiinsa ja näimme samalla heidän kodikkaan talonsa. 
On mahtavaa nähdä ystäviä kunnolla, kiireettömästi ja jutella kaikkea mahdollista. 
Kiitos teille kaikille! Vein mukanani juustoja, kekseja sekä erilaisia suklaita.
Tummaan suklaaseen laitoin vaahtokarkkeja sekaan(vähän köyhä rocky roads, heh). Valkosuklaasydämissä on turkinpippurirouhetta ja valkoisiaa ukoissa on kuivattuja marjoja (gojimarjoja, karpaloa, incamarjoja ja mustikkaa).

Tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä glögikakku on edelleen parasta joulukakkua, mitä olen saanut! Samaa oli tarjolla viime vuonna. Jos et pidä kovin makeasta kakusta ja pidät luumurahkasta sekä glögistä, on tämä sinun juttusi! 

4 kommenttia:

 1. Oli ihanaa! <3
  Ja oon ihan in love noihin valkosuklaa + turkinpippuri-sydämiin. NAMI! (ja vissiin söin vähän liikaa ku oli ihan örk olo nukkumaan mennessä) Täällä on tänään syöty pikkujoulujen rääppeitä ja väritin yhen linnun..mahtavia! Tänään vasta tajusin, et ne on Kikan tekemiä..hitaat aivot! :D

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset "koti"pikkujoulut on ihania tai, että mennään toisten koteihin. Mä myös tykkäisin kutsua ihmisiä enemmän kylään. Siinä vaan on yleensä se, että kaikki ei aina pääse paikalle ja pääsis vaikka seuraavana viikonloppuna kun taas sitten joku toinen ei pääse. Toki pitää tehdä niin, että valitaan sitten semmonen jolloin melkein kaikki pääsee mutta olis ihana nähdä myös muita ihmisiä.

  Tommoset "koti"pikkujoulut ei oo ees hirveän kalliita, riippuu tietty miten paljon esim. ruokaa ja juomaa ostaa, vai tekeekö niin että pyytää ihmisiä tuomaan jotain ja mennään nyyttärimeinigillä. Sitten taas, kun mennään johonkin ravintolaan syömään ja sieltä vielä johonkin baariin tai keikkaa katsomaan, hinta pompsahtaa eikä kaikilla ole sellaiseen varaa. Esim. tommoset voi helpostikin olla vaikka 60e henkilö (esim. meillä keikalle 18e ja ruoasta en ole ihan varma, mutta ilmeisesti 34e) ja siihen vielä muut juomat päälle.

  Tuntuu vaan, että ainakin meillä käy tosi harvoin vieraita kylässä. Tosin sitä aattelee itsekin, että on liian sekaista ja ei viitsi kutsua ketään kylään :D. Onneksi olohuone on tällä hetkellä suht siistissä kunnossa. Keittiö on kans vasta siivottu, mutta siellä on tällä hetkellä hirveästi tavaraa, kun vietettiin mun synttäreitä viikonloppuna yhdellä mökillä eikä olla saatu kaikkia tavaroita takaisin paikoilleen.

  VastaaPoista
 3. Jouluruoka olikin 36e. Ihan kivoja tommosetkin pikkujoulut on, mutta voisi joskus vähän miettiä sitäkin ettei kaikilla välttämättä ole varaa kalliisiin paikkoihin, mutta haluaisi silti viettää pikkujouluja muiden kanssa.

  VastaaPoista
 4. memma: oli kyllä huippua, joten kiitos vielä sulle kun jaksoit ne järjestää!

  imlacking: nämä kotipikkujoulut sopivat meille mainiosti myäs siksi, että elämme aikaa, jolloin mukanamme on melkein aina pieniä lapsia. Ne eivät meitä häiritse, koska olemisemme on kotoisaa, väki lepposta ja vauvat solahtavat helposti mukaan :)
  Ravintolaan ei tulisi varmaan helpolla lähettyä, kun on tottunut viettämään aina koko päivän kerralla näitä pikkujouluja!
  Mitä jos vain kutsuu vieraita viettämään pikkujouluja kotiin? Samanhenkistä väkeä, jolloin ei tarvitse ressata kodin kunnosta yms. Mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista