lauantai 17. marraskuuta 2012

Lasten toivomuksia

Täällä on ollut kilttejä lapsia. Ihmeen reippaita vaikka onkin uusi päivähoitoarki alkanut.
Joulupukille kirjoitettiin ja laitettiin tontulle pipari matkaevääksi. Ihmeteltiin, kun kirje oli hävinnyt jo saunareissun aikana! 
Onneksi pojat ovat vielä pieniä ja lista lahjoista on vielä suhteellisen vaatimaton. Nuorempi "toivoo" sellaista, millä tykkää leikkiä eniten. Vanhempi mietti piiitkään ja hartaasti, mitkä lelut ovat kaikkein ihanimpia. Listaan päätyivät lopulta nuo alakuvan kolme autoa. 


 Äitikin sai opetuksen; kun se ensimmäinen lelulehti tuli, luimme vanhemman pojan kanssa sitä yhdessä. Tuo kohta 4v ihastui suuresti johonkin cars-rataan, hervottomaan muovihirvitykseen, josta äiti kommentoi tylysti: "se on ihan muovihökötys, menee varmaan heti rikki."

Ihmettelin, kun ei Salamaa vilahdellut enää joulutoiveissa. 
Syy selvisi, kun tuo poika alkoi vähän alakuloisena jutella toiveita kirjottaessamme, että hän ihan hirveesti haluaisi Salamaa ja Marttia, mutta ei niitä kannata toivoa kun ne on niin muovisia..
Äiti itku silmässä selitti, että tottakai saat toivoa (vaikka kaikkea muovihöttöä!) jos ne on kerran kaikista kivoimpia. Voi mua! Seuraavalla kerralla voisin pitää suun supussa ja mielessä sen, että tuo pikkumies on niin tunnollinen, että kuuntelee kyllä mitä sanotaan ja ymmärtää pienen lapsen tavoin.

Kuvat lainattu br-lelusta, paitsi metrorata lelutalo.fi

2 kommenttia:

  1. Blogissani odottaa sinua tunnustus. Käy ottamassa talteen ja laita eteenpäin :) Kiitos elämänmakuisesta joulublogistasi. Tätä on ilo lukea!

    VastaaPoista