torstai 22. marraskuuta 2012

Lapsille postia


Osallistuimme vanhemman pojan kanssa Sokruttimen järjestämään Lasten Jouluystävä- rinkiin. Ohjeen mukaisesti askartelimme joulupostia, kirjoitimme sadun, ostimme joulukoristeen sekä namia ja postitimme paketin eteenpäin.


Tänään saapui pojalle oma lähetys! Ja voi pikkumiehen iloa, kun tuli ihan paketti postissa. 
Hän aukaisi sen salamyhkäisesti omassa piilossaan, eikä kukaan saanut katsella.


Kohta hän tuli polleana esittelemään mitä paketti sisälsi:Pienen taiteilijan teoksen, valkoisen joulukoristeen, joka kuulema laitetaan joulukuuseen, tikkarin sekä viisi kaunista joulukorttia. Tikkarin sai syödä tänään, vaikka ei olekaan namipäivää! Luksusta ;)
Koristeen laitoimme seinälle odottelemaan joulukuuseen pääsemistä ja kortteja poika on kanniskellut koko illan käsissään. Aina välillä käy näyttämässä niitä ja sanoo painokkaasti: "Nää on mun ihan omia. Mun tärkeitä. Mä annan nää mun kavereille sitte!"


Kiitos jouluystävälle! Tuli iloa päivään isosti!

***

Myös muutakin on postipoika pojille tuonut. Nimittäin Kuopiosta siskoltani saapui kirje, jossa oli kortit pojille, namipatukat sekä ihana pehmonen norsuheijastin.Valitettavasti nämä kuvat ovat kaaaameita, mutta jospa sen verran saisi selvää, että näkee mitä kivaa pojat sai!
Kiitos siskosein! Ilahduttivat kovasti!

Nyt on siis poika saanut itsekin postia, eikä vain äiti! Vissiin täällä ollaan siis kilttejä oltu.

2 kommenttia:

  1. Oi, mitä kaikkea kivaa lapset on saaneet. :) Tuo norsu heijastin on todella ihana.

    VastaaPoista
  2. Se lasten ilo ihan omasta postista on joka kerta yhtä häkellyttävän ihanaa. Sitä ei edes aikuisena muista ennenkuin näkee sen oman lapsen kohdalla, miten hienoa on saada omaa postia. Kyllä teidän pojat ovat olleet kilttejä, kun nyt jo ovat paketteja saaneet.

    VastaaPoista