lauantai 22. lokakuuta 2011

Kirjojen lumoissa


Joulukirjat ovat blogien lisäksi oiva keino päästä joulutunnelmaan jo aikaisin- kun muut vielä ovat syksyssä.
Itse tykkään lueskella ohjeita jouluherkuille ja katsella upeita joulukuvia. On mukavaa miettiä ideoita oman kodin koristeluun ja joulumuistamisiin. 
Kahta ensimmäistä luetaan varmasti joulun lähestyessä paljon pojan kanssa. Tonttujen matkassa- kirjassa on laulujen ja tarinoiden lisäksi tietoa jouluun liittyvistä asioista. Rudolf Koivun Joulukirjassa on kauniita joulusatuja upeiden kuvien kera. 
Joulukuun päiviä- kirja onkin jo vilahdellut monissa blogeissa. Siinä on kauniita kuvia ja hyviä ideoita jouluun liittyen. Oi ihana joulukuu- kirjassa on raikkailla kuvilla tehostettuja kivoja ohjeita. Noita näkkileipiä ajattelin tehdä piakkoin. Minusta tämä ei ole sellainen perinteinen joulukirja, vaan on haettu vähän uusia ideoita. Minä tykkään! Lahjoja keittiöstä- kirjan olen jo aikaisemmin maininnutkin täällä


Myös lasten joulukirjat kokosimme yhteen ja näitä onkin lueskeltu jo ahkerasti. Poika on erityisen ihastunut tuohon Kotitonttu-kirjaan. Se lauletaan hänelle monta kertaa päivässä. Taidetaan kyllästyä koko lauluun ennen joulun tuloa :) 1 kommentti:

  1. Voivoivoi, kun kateeks käy nää ihanat lehdet ja kirjat mitä joka joulublogi on nyt pullollaan!
    Tarvii lähtee kirpparikierrokselle, jos sieltä saisi saalista. Ja kotivinkin joululehdet olen tilannut, ne ilmestyy 1.11. ja 15.11. eli ihan kohta!! :)

    VastaaPoista