keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Joulukoristeita


Olen bongaillut netin ihmeellisestä maailmasta aika ihania asioita, jotka haluaisin meille joulutunnelmaa tuomaan. Minua kiehtoo luonnonmateriaaleista tehdyt esineet, koristeet. Myös paperi ja sinkki ovat kauniita materiaaleja. Nämä yhdistettynä syvään joulunpunaiseen = joulun värit kasassa!

Roikkuva kynttelikkö meillä on jo, hyödynsimme elloksen alekoodin tuohon. Kynttelikkö hakee kyllä vielä paikkaansa, kun olikin luultua suurempi kooltaan.
 House doctorin upeat jouluvalot kiehtovat minua kovastikin. Noista harmaista talolyhdyista minäkin haaveilen monen muun tapaan. Olen katsellut näitä jo monta vuotta, mutta ostaminen on aina jäänyt. Jospa tänä vuonna..
Pentik ei oikeastaan useinkaan muulloin tunnu "omalta", kuin jouluna. Minusta Pentikillä tuoksuu aina mausteinen joulu! Nuo kranssit ja sydämet olisivat makuuni. Vietämme tänä vuonna joulun Posiolla ja Pentikin tehdäsmyymälässä käynti kuuluu varmasti joululomasuunnitelmiin.


2 kommenttia:

  1. Hei voitko auttaa kanssasisarta sen verran, et miten saisin omaan blogiini laitettua muiden blogit niin että niistä näkyy milloin ne on päivitetty?

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania koristeita. Nuo talolyhdyt ovat vaan joten niin kauniita. :)
    Mäkin löydän itseni usein juuri joulun lähestyessä pentikistä. Pidän kovasti varsinkin pentikin lasisista joulupalloista.
    Posiolla käytiin viime tammikuussa rukan reissulla. Tehtaanmyymälä on yllättävän iso. Itse löysin hyviä löytöjä sekä itselleni että tuttavilleni. Tuolloin oli myös joulukoristeet alennuksessa, joten jokunen koriste myös mukaan lähti. :)

    VastaaPoista