torstai 13. lokakuuta 2011

Inspiraatiota

On kolme kirjaa, joista olen jo kerennyt inspiroitua joulutunnelmiin tänä syksynä. Lahjoja keittiöstä- kirja tarttui mukaan Suomalaisen kirjakaupan hurjassa alennusmyynnissä, tälle jäi hintaa muutama euro! Kirjassa on ihania ohjeita, näpertelyjä ja upeita kuvia. Toinen uskomattoman vahva inspiraatiokirja on tämä Joanne Harrisin Karamellikengät. Luin tämän jo viime keväänä ja oli p a k k o alkaa väkertämään erilaisia karamelleja. Onneksi oli pojan synttärit tulossa, niin sain syynkin siihen. Tässä muuan päivä sitten kerroin eräälle ystävälle tästä kirjasta ja ei kerennyt lausekaan loppuun, kun iski jo hirmuinen hinku tehdä karamelleja ! Ja tunnustettakoon, että tämän kirjan juonesta ei ole juurikaan tietoa. Minun innostukseni liittyy puhtaasti niihin suklaapuodin tapahtumiin!


Ja tässä vielä yksi kirja, joka on itseasiassa minulla kesken tällähetkellä. Ehkei tämä nyt liity mitenkään inspiraatioon, mutta hauskaa luettavaa silti. Toimii hyvänä arjestairroittajana. Kyllä tässä aikalailla erilaiset joulutunnelmat on kuin itsellä, mutta sopivan liioteltua ja kärjistettyä jouluhuumaa. Tämän bongasin vasta äskettäin Joulureki- blogista.2 kommenttia:

  1. Kiva, että innostuit Joulua pakoon -kirjasta. Meillä taitaa olla samanlainen maku kirjojen suhteen, sillä minulla tuo Karamellikengät odottaa lukemisen aloittamista. :) Myös joulukaramellien teko olisi edessä, joten pitäisiköhän lukaista tuo kirjan ensin innoitukseksi. :) Tosin Pienen suklaapuodin ajatteleminenkin jo innostaa karamellien keittoon... :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti! :) Siinä on ihania kuvauksia suklaan työstamisestä jne. Aijjai!

    VastaaPoista