keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulumuistamisia Täällä on kovasti puuhailtu jouluasioita. Olen niin tehokkaasti käyttänyt lasten päiväuniajan ja illat hommiin, ettei meinaa keretä blogiin kirjoittelemaan ollenkaan.
Olen käärinyt paketteja, askarrellut, tehnyt joulumuistamisia, leiponut..

Nyt sitten sopivasti alkoi mahatauti lapsilla. Ajattelemme positiivisesti; mielummin nyt, kuin viikon päästä! Olemme nyt kaksi joulua sairastelleet, toivottavasti tänä vuonna saisimme olla terveinä koko joukko!Olen tehnyt väkevää sinappia tutun ohjeen mukaisesti. Näitä jo pyydetäänkin joka joulu.
Lisäksi kokeilin rosmariini-oliiviöljyä. Ostin oliiviöljyä sekä rosmariinia ja laitoin ne kauniiseen pulloon makustumaan. Tämän setin vein tänävuonna isälleni.

Omalle mummilleni tein siitä aiemmin mainitsemastani joulukirjasta hänen äitinsä ohjeella rusinakakkusia. Ajattelin josko tuo mummin jo väsynyt muisti saisi tuttua lapsuusmakua joulunodotukseen. Laitan näistä erikseenkin ohjeen.Kermaa oli kertynyt pari purkkia ylimääräistä ja mietin, mitä tekisin niistä. Keittelin toffeeta. Ai että on herkkua! Tein ison satsin ja päälle ripottelin vielä sormisuolaa äklömakeaa taittamaan.
Ja omat poikaseni eivät tykkää, en voi ymmärtää!
Käärin nämä siis paketeiksi ja annan joulumuistamisena ystäville.

Lopuksi viekä kuva tämän vuoden lahjoista eskaritädeille. Tein vaniljasokeria purkilliset ja kahvihuoneeseen leivoin taatelikakun.

Hyvin paljon siis tänä jouluna viimevuosina hyväksi havaittuja juttuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti