perjantai 4. joulukuuta 2015

Haaste ja todella koskettava mainos


Vihdoin tartun tähän ihanaan haasteeseen!HAASTE KUULUU NÄIN:
Jaa blogissasi kuva/kuvia lapsuutesi joulusta ja kirjoita pieni kuvateksti, tarina, muisto tai perinne joulunvietosta siihen aikaan. Mainitsethan myös vuosiluvun. Haasta mukaan haluamasi määrä bloggareita, joiden tiedät olevan jouluihmisiä. Merkitse postauksesi yllä olevalla haastekuvalla.

Minä haastan mukaan seuraavat blogit:
Tuo ääni tiukujen:
Sarin valkea joulu

Nämä kuvat ovat joululta vuonna 1993. Punainen mekko on äitini tekemä. Sain sen ensimmäiseksi koulupäiväkseni, mutta se värinsä puolesta kävi myös joulunakin. Oikeanpuoleinen kuva taitaa olla otettu samalla, kun on otettu perinteistä joulukorttikuvaa meistä sisaruksista. Silloin ei ollut digikuvia ja kuvia oli PALJON, joista piti koittaa yksi hyvä valita.

Vasemmanpuoleinen kuva on otettu jouluaattona, kun odotan joulupukkia ja jännittää ihan hurjasti. Niin paljon, että tulee jyrsittyä pukkiraukan lakkiakin. Tämä  kuva minua huvittaa erityisesti siksi, että tuo samainen pukkikoriste on osoittautunut tärkeäksi osaksi omia joulu(koriste)muistoja lapsuudesta. Olin ikionnellinen, kun äitini lahjoitti sen minulle pari vuotta sitten. Nyt jo matkassa rispaantunut pukki pääsi meidän omaan tonttujoukkoomme lastenhuoneen hyllyn päälle. Huvittavaa, että tämmöinen ihan "tavallinen" koriste on itselle erityisen merkityksellinen siihen liittyvien muistojen takia. Tuo ja lukuisat muut tontut aseteltiin sinne eteisen kommuutin päälle.


***

Sitten. Katsokaa tämä mainos! Ehkä tuo omien isovanhempieni vanheneminen ja heikkeneminen saa minut niin herkille, että ihan pisti itkettämään tämä mainos.
Ihan vain että muistettais niitä rakkaitamme!
4 kommenttia:

 1. ei pitäis koskaan olla liian kiire <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja kiitos haasteesta! Koskettava video!

  VastaaPoista
 3. Kyllä oli todella koskettava video ja puhuttelee kyllä, että ei saisi olla liian kiire ja aikaa tietyille asioille. <3 Kiitos tästä!!
  Kiitos myös haasteesta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana vastaus haasteeseen - kiitos kun otit sen vastaan ♥
  Kyynelethän tuosta mainoksesta kihosi silmiin ihan väkisin..

  VastaaPoista