maanantai 30. marraskuuta 2015

Joulumysliä





Joulumysli

Piparkakku- blogissa oli niin herkullisen joulumyslin ohje, että päätin itsekin kokeilla omaa versiotani siitä. Itse tein tätä reilumman annoksen, osan itselle ja osan pakkasin jouluviemisiksi. Tästä tuli hurjan hyvää!

Tässä oman versioni ohje.

Tarvitset:

Paketillisen Alku Sadonkorjuupuurohiutaleita (sisältää täysjyväkauraa,-ohraa ja -ruista. Kurpitsan-, pellavan ja auringonkukansiemeniä)

Siirappia
Rypsiöljyä

Lisää oman maun mukaan joukkoon

Auringonkukansiemeniä
Cashewpähkinää rouhittuna
Rusinoita
Kuivattuja karpaloita
Goji-marjaa kuivattuna
Kanelia 
Inkivääriä jauhettuna


Tee näin:

Sekoita kulhossa siemenet ja hiutaleet, cashewpähkinärouhe, siirappi, öljy, kaneli ja inkivääri.

Paahda uunissa leivinpaperilla vuoratulla pellillä 220 asteessa 10-15 minuuttia. Muista sekoitella muutaman kerran, ettei seos pala.

Sekoita hyvin loput ainekset paahdetun mysliseoksen joukkoon. 
Kauho mysli purnukoihin.

Pakkaa lahjaksi tai/ja herkuttele vaikka maustamattoman joghurtin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti