sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Synttäriyllätys


Tämä vielä tänne bloginkin puolelle, kun vieläkin hymisen eilisen illan johdosta.

Mulla oli eilen niin mahtava ilta ja tiedän että täällä jos jossain osataan eläytyä mun tunnelmaan. 
Täytin tässä muuan päivä sitten 30 vuotta. Mun mies, sisarukset ja pari läheisintä ystävää teki mulle täydellisen yllätyksen! Olin tyytyväisenä ystävän luona yökylässä lasten kanssa, enkä tiennyt joutuneeni vehkeilyn uhriksi! Seuraavana päivänä sieltä vietiinkin lapset hoitoon ja mut silmät sidottuina autolla jonnekin. Päädyttiin mökille, jonka läheiseni oli vuokranneet. Kun huivi otettiin silmiltäni, näin nämä rakkaat ihmiset,jotka lauloivat ensin onnittelulaulun ja sen jälkeen "joulupuu on rakennettu" 😀 mökki oli sisustettu jouluun viimeisen päälle, takassa loimusi tuli ja kynttilät loistivat joka puolella. Isoveljeni oli leiponut kuuseen koristeeksi pipareita,jossa luki jokaisen juhlijan nimi ja isolla mun nimi ja luku 30. Siskon mies oli leikannut tonttuketjuja ikkunoihin, yksi sisko tehnyt laatikot, taatelikakut ym. Toinen tilannut kinkun vartavasten kaupasta. Oli hedelmäsaalaatit, rosollit, juustotarjottimet, suklaat,tortut.. Kaikilla oli tonttulakit ja mulleki semmonen laitettiin heti päähän.
Oli varattu lautapelejä ja sauna lämpesi.

Olen myös ollut ilmeisen kiltti, koska ystävän mies tuli joulupukkina paikalle ja sain (vain minä 😉😁) kasan lahjoja. Kikatin varmasti yhtä paljon kun lapsenakin😀 
Ilta jatkui leppoisasti jouluherkkuja syöden ja pelejä pelaten, saunoen ja yhdessä ollen. 
Sanoisin että täydelliset yllätyssynttärit,ei parempaa vois mulle keksiä. Kuinka hyvin nää mut tuntee ja kuinka paljon oli valmiita mun juhlien eteen tekemään, saatika sitten kaiken tämän salaaminen multa viikkokausia! 
Nyt muistelen eilistä niin onnellisena ja kiitollisena! Ihana ilta kerrassaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti