tiistai 29. syyskuuta 2015

Lehti-inventaariota
Ostan joka vuosi ainakin pari joululehteä, vaikka monesti toteankin, ettei niissä ole juuri mitään uutta- netissä on jo pyörinyt samat ideat moneen kertaan.
Silti niissä lehdissä on jotakin, mitä ei täällä tavoita.
. Kai olen vähän vanhanaikainen, kun pidän ihan oikeista leikkaa-liimaa- hommista sekä oikeista kirjojen ja lehtien sivuista. Vaikka kasailen kansioita koneelle ja pinterestiin, en tavoita samaa fiilistä kun perinteisin keinoin täytetyssä joulukirjassani.

No, nyt on taas aika avata tuo joululehtisäilö ja alkaa käymään läpi sivuja. Leikkaan parhaat ideat, kuvat ja tunnelmat ja liimaan ne joulukirjaani. Näin minun ei tarvitse säilöä kaikkia lehtiä vuosikausia (ja voin taas hyvillä mielin ostaa uusia, tsih).
Täytynee myöntää, etten kuitenkaan raaski leikellä kuin kaikista vanhimmat lehdet..


6 kommenttia:

 1. Sama vika.
  Otin eilen, vai toissapäivänä... flunnssassa kuitenkin, joululehdet kaapista ja laittelein esille, jotta voin tehdä tuon saman. Musta vaan on ihanampaa maata sohvalla viltin alla lehti tai kirja kädessä kuin kuitenkin jotenkin kylmä netti kännykässä.
  Huomenna viimeinen saikkupäivä, taitaa olla huomisen illan nautintoja tuo lehtien leikkuu. Ihanaa syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinulle paranemisia lehtien parissa :)
   Samoin itse tuon asian koen!

   Poista
 2. Kiva idea koota parhaimmat ideat omaan vihkoon. olen tehnyt muutaman vihon keräämällä ruoka ja leivonta ohjeita niihin.
  Joululehtiäni en varmaan raaski leikata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kätevää :) en minäkään raaski kun nuo vanhimmat
   vanhimmat. Meinaa täyttyä turhan täydeksi lehtivarasto..

   Poista
 3. Aika kiva idea tuo joulukirja idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukirja on tosi kätevä. Merkkaan kirjaan myös aina kaikki lahjat ja muistamiset,mitä annan, kun ei tuohon pääkoppaan ole aina luottaminen ;)

   Poista