maanantai 29. syyskuuta 2014

Joululehtiä ja piparkakkuja

Uusi kuppi jonka sain mieheltäni lahjaksi (ihana tapaus) täynnänsä kahvia, 
piparkakkuja 
ja 
joululehdet kaivettiin esiin.

Tästä se alkaa!

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut joululehdet koko vuoden tavallaan esillä, tosin yhden pahvilaatikon alla cd-tornin päällä :D. Ei vaan oo tullut niitä pistettyä mihinkään syrjään. Tosin ihan hyvä paikka tuo on ollut, ei ainakaan ole menneet hukkaan niin kuin minun piparkakkumuotit (jotka nekin onneksi löytyivät).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oita lehtiä kannata kovin kauas laittaa, että löytyvät kohtuudella :-) aina yhtä mukavaa kaivaa lehdet esiin ja upota niihin. Vaikka harvoin mitään uutta löytyy, jota ei olisi jo blogi- tai pinterestmaailmoissa nähty, en luovu lehtien lukemisesta :) onneksi löysit muotit! Olisi ollut mrlkoisen turhauttavaa niitä etsiä jouluun saakka.

   Poista
 2. Mukavia selailuhetkiä ! Itsellä myös samaa ohjelmassa ja kovasti mietinnässä tämän joulun väritys kodissamme, ehkä mennään vanhoilla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :-) on ihanaa miettiä kaikkia yksityiskohtia etukäteen, muistella mitä milloinkin on laittanut esille, mitä haluaa taas, mitä ei.. aijai.

   Poista
 3. Minäkin kävin jo toiveikkaana marketin lehtihyllyllä etsimässä, josko jo uusia joululehtiä olisi tarjolla. Eipä ollut, joten vielä selaillaan edellisvuotisia.. Mutta ehkä jo tässä kuussa :) Olen aloitellut omaa joulublogia ja seuraillut ihastuneena sivujasi. Mikäli haluat tutustua blogiini, osoite on joululainen.blogger.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, mielelläni lisäsin sinut listaani. En jostakin syystä saa kommentoitua blogiisi, jumittaa, mutta koitan uusiksi :-)
   kyllä nuo joululehdet ovat aina ihania, vaikka harvoin mitään ihan uutta löytääkään. En silti ole valmis niistä luopumaan ja vaihtamaan kokonaan netin puolelle.

   Poista