torstai 5. joulukuuta 2013

PukinkontissaPoikien kasvaessa toiveetkin kasvaa. Tänä vuonna isomman (talvella 5v) toiveet olivat kaikkea suurta, mahtavaa ja hurjaa. Yhteiseksi pojat saavat ison merirosvolaivan, jonka löysin syksyllä edullisesti kirpparilta. Tämä olikin hyvä löytö, koska merirosvot ovat meillä kovasti suosiossa. Ärsytti vain, kun myyjä huijasi osista ja joudun ostamaan ukkelit tähän erikseen ja tuunailemaankin laivaa hiukan, koska ei ollut niin hyvässä kunnossa kun väitettiin..
kuvat: http://www.toysrus.fi


Pikkulegot ovat myös todella suosikkileluja ja niitä on meillä vielä melko vähän, joten kokoelmaa kartutetaan kummallekin omilla, isoilla legopaketeilla.

Molemmat saavat myös uudet yökkärit, kuten tapana on. Dino nuoremmalle hennesiltä ja vastaava merirosvoyökkäri isommalle, kuvan asu ellokselta.

Lisäksi teetin pojille kuvakirjat muistoksi viime kesän touhuista ja saattaa  tietenkin olla jotain leluja mitä en muista nyt.
Enempää lahjoja emme osta, koska pojat saavat kummeilta ja sukulaisilta varmasti vielä jotakin, eikä tarkoitus ole hukkua leluihin ;)
Nuorimmainen poikamme (jouluna vajaa 5kk) saa tylsästi vain käyttötavaraa, kuten lautasen + lusikoita, purulelun, vaatteita.. Meillä on jo valmiiksi niin paljon vauvalle leluja, ettei niitä tarvita lisää. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti