keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Joulutunnelmissa


Nyt olen peruuttamattomasti joulutunnelmissa!
Suunnittelen päivittäin jotain jouluun liittyvää; joulukalenteria, joulutarjottavia, koristeita..
Onpa mahtavaa olla kotiäitinä, kun voin uppoutua tähän jouluun ihan kokonaan!

Virittelin (vähän salaa) joulu tunnelmavalot takapihalle ja napsautan ne illan pimetessä ilahduttamaan elämää.
Lyhdyssä palaa kynttilät iltasin, kuten monesti sisälläkin.

Tartun joulumuistikirjaani yhä useammin ja kirjoitan ylös ideoita.

Olin suunnitellut jotakin uutta kalenteria pojille, mutta kun tuolta vanhimmalta pojaltani (äitinsä tavoin jouluihmiseltä) kysyin, oli hänellä selvä ajatus samasta joulusukasta kun ennenkin. Taidamme siis pysyä siinä. Pitää kai olla ilonen, ettei *vaatimuksena* ole vielä mitään valmiskalenteria, vaan saan itse keksiä yllätyksiä. 
Jostakin luin tehtäväkalenterista, joka kuulosti aika hauskalle. Siinä joka päivälle oli jokin pieni tehtävä, jonka lapset tekivät: pipareita, torttuja, jäälyhtyjä,valojen ripustamista, pieniä jouluvalmisteluja..
Saattaisinpa tuollaisenkin jotenkin toteuttaa.
Haluaisin myös usuttaa mieheni (joka on muuten pikkuhiljaa paljastumassa myös melko jouluihmiseksi) taas yhteiseen joulukalenteriin. Toteutimme sen toissavuonna ja se oli kyllä hauskaa! Vuoropäivinä sujautimme toisillemme joulusukkaan jotakin mukavaa, ei aina mitään aineellista. Suosittelen muillekin, jos mies yhtään innostuu!


4 kommenttia:

 1. Minä kävin tänään (vasta) ostamassa ensimmäisen joululahjan, tästä se lähtee! Ja niin malttamattomasti ootan, että saadaan avaimet uuteen kotiin ja voin alkaa laittelemaan vähän jo joulua kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä onkin hyvä jatkaa :) Ihana kun saa uuteen kotiin sitten laitella kaikkea!

   Poista
 2. Mulla on ollut jo mielessä mitä tekisin blogin joulukalenteriin. Tuntuu että on ajoissa, kun onhan joulukuun alkuun melkein pari kuukautta vielä, mutta kohta huomaa että on joulukuu ja ahdistuu kun ei ole keksinyt mitään aiheita sinne :D. Sama pätee moniin muihinkin juttuihin, "onhan tässä vielä aikaa..." ja kohta huomaakin ettei ole saanut mitään aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuu tulee ihan yhtäkkiä kuitenki, parempi varautua ajoissa ;)

   Poista