sunnuntai 19. elokuuta 2012

Pikkuisen vain


Täällä, kuten monessa muussakin blogissa ollaan jo hiukkasen jouluisissa ajatuksissa. Olen jo ostanut joululahjoja, miettinyt joulukalenteria ja -kortteja, vähän muistamisia, joulusisustusta, kirjoittanut ideoita ylös joulukirjoihin ja ihan vain pikkuriikkisen muistellut ihania jouluja.. 


Vaikka ollaankin vielä kesälomalla!5 kommenttia:

 1. Hei,
  Minäkin alan jo heinäkuun lomallani miettimään, että mitä kivoja itsetehtyjä juttuja sitä tekisi jouluksi. Ideoita on paljon, mutta sitten huomaan syksyn menneen niin nopsaan, että osa jää toteuttamatta :-). Mutta ideointi on kivaa. Lueskella blogeja ja selailla vanhoja joululehtiä.
  Mukavaa syksyä sinulle.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 2. Iinuska: Kiitos ja samoin sinulle! Minusta se joulun miettimiten ja suunnittelu on oleellinen osa koko joulua, siinä sitä virittyy tunnelmaan jo pitkän aikaa. Sateinen ja toisinaan synkkäkin syksy menee paljon lämpimämmissä merkeissä näin! :)

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä joulusin henkilö jonka tunnen:) Mutta ajattele...jopa minä joka ostaa viime hetkellä joululahjat oon suonu ajatuksia joululle. Löysin hienoja käpyjä ja suunnittelen tekeväni niistä kuusen koristeita. Oon myös miettiny jouluruokia,koska luultavasti vietetään ekaa kertaa joulu ihan oman pienen perheen kesken <3 PS Linkitäkkö mulle sen sun toisen blogin..huklasin sen :/

  VastaaPoista
 4. Tea: Onneks on blogimaailma täynnä samanlaisia hörhöjä ku ite, kotona ei saa joulusta vielä puhua :D

  Memma: http://ollaankotosalla.blogspot.fi/ siellä on mun ja Titsun suht verkkaista päivitystä. Me ehkä kains vietetään kotona joulu, mut en oo vielä varma kun ei aiheesta saa tosiaan vielä keskustella :) Näköjään mulla alkaa tää joka vuosi aikaisemmin!

  VastaaPoista