keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Valkoinen asetelmakokeilu

Kirppikseltä jo kesällä löytynyt valkoinen puukuusi pääsi tänään pieneen valkoiseen jouluasetelmakokeiluun. Samaiseen asetelmaan asettui myös tekemäni höyhenkuusi, joka ei ihan onnistunut niinkuin piti. Kauempaa katsottunahan tuo on ihan kaunis, mutta lähempää huomaa keltaiset jäljet styroksikartiossa. Näyttää erehdyttävästi puulta, joka on koirien pissatusreitin varrella, hehh. Opin siis, etten käytä liian äkästä liimaa tässä hommassa. Styroksi syöpyy ja jää keltaiset jäljet..
Ja tämä on asetelmakokeilu juuri siksi, etten aio vielä jättää näitä paikalleen. Piti päästä vaan koittamaan, miltä nuo näyttää.


4 kommenttia:

 1. Tuo puinen kuusi on kyllä hieno!
  Osaatko sanoa kuka valmistaa noita. Jos tuollaisen onnistuisi läytämää jostain.
  Hienoaja muutkin kuvan jutut!

  VastaaPoista
 2. Saako esittää postaustoiveen??

  Sinun joulu! Muistoja, perinteitä, aaton kulku, lemppariasiat jne. Voi olla myös useassa postauksessa aiheittain, kuvat ois myös kivoja (omat erityisesti) ja lapsuuden joulu oli tällainen!! voi sentään, höperöidyin jo. Paljon tekstiä, niitä kuvia ja voi jakaa useaan postaukseen jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asetelma ! Mun pää on täynnänsä monenmoisia astelmia, kunpa sitten aikanaa sais sieltä jotain järkevää ulos ;)

  VastaaPoista
 4. Taika: Se on minustakin kerrassaan ihana! Valitettavasti en löytänyt mitään merkkiä, joka kertoisi mistä tämän on joku hankkinut. Joku mielikuva mulla tulee Anttilan jouluosastolle, mutta se on vain mielikuva ja viime vuodelta..

  Anonyymi: Kiitos toiveesta, laitan idean hautumaan ja toteutan mieluusti :) Mutta kuvia ei mulla kauheasti ole kylläkään. Jospa jotakin löytyisi tekstiä tukemaan.

  Riitta: Kiitos! Siks kannattaa nyt jo laittaa kokeiluun kaikenlaista, heh. Voi muutella tarpeen mukaan sitten.

  VastaaPoista