sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tonttu hukkateilllä


Ajattelimme mieheni kanssa tehdä tänä vuonna pojille tämän Elfi on the self- idean mukaisen joulukalenterin. ( laita pinterestiin tai googleen hakusanaksi tuo)
En vain ole löytänyt kyseistä tonttua myynnissä tännepäin toimittavissa kaupoissa.
Olisin halunnut tuon saman tontun, niin olisi voinut näyttää lapsille mitä kaikkea tuo tonttu on touhunnut muualla. Tosin voihan se olla vaikka meidän tontun serkku, joka siellä muualla tolskaa.

Hakusissa on siis taipuisa tonttu, jonka lapsemme löytäisivät joka aamu puuhaamassa jotakin höpsöä kodissamme.Idea on mielestäni mainio!


Jos on ideaa, mistä löytyisi meille tonttu, niin vinkkaathan?
Jos en löydä sopivaa, niin pitää vaikka kehitellä itse jokin tonttuveijari.

tämä tonttu on tätini käsialaa

9 kommenttia:

 1. Ihana idea!! Toivottavasti löydät sopivan tontun, sillä tuollainen aamunaloitus kuulostaa tosi mahtavalta! :)

  VastaaPoista
 2. Hauska! Rautalankarungon saa helposti tehtyä itte ja huovutustaitosia näyttää olevan suvussa :) Ois jotenkin suomalaisempi kun toi pinterestin "kuminaama" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä mietin itsekin.. mutta jotenkin tuo kuminaamaveijarikin houkuttelisi.

   Poista
 3. Tilasin itseasiassa juuri tuollaisen virallisen tontun ihan Ebaysta noin 12 eurolla. Itse tutustuin koko Elf on the shelfiin viime vuonna ja nyt päätin tilata sen itselleni, vaikka edes lapsia ei vielä ole. Ehkä sitten joskus, nyt voin kuvailla tonttua jekuissaan ihan omaksi ja seuraajien iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos vinkistä! Olikohan sun blogista juur, mistä tämän oon ite hoksannu. En enää muistanut mistä luin viime vuonna.. Mutta ihan loistava idea! Mä taidan lähteä vierailemaan ebayhyn :-) musta tämä on juurikin sellainen juttu, mikä hauskuttaa myös aikuisia!

   Poista
 4. Hauska idis! En ollut kuullutkaan. Meilläkin voisi toimia, kun muutenkin on tällaisia yöllisiä maagisia juttuja toteutettu, kuten että pääsiäispupu on käynyt piilottamassa huoneeseen suklaamunat ja tietenkin perinteiset hammaskeijut ja tonttujen askeleet lumihangessa. Heti alkoi raksuttaa, miten voisi kotona toteuttaa. Jonkinlainen liikkuvainen tonttu vain pitäisi löytää. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin hauska idea, vinkkaappa jos löydät suomesta jonkin tontun joka toimii tässä :-)

   Poista
 5. Heeei! Millä profiililla oot pinterestissä? Mää haluan seuraamaan sun leikekirjoja :)

  VastaaPoista