lauantai 21. syyskuuta 2013

Juustosarvia



Koska ajatukseni ovat kääntyneet jo joululinjoille, aina leipoessa mietin mitä voisi myös joulun aikaan tehdä. 

Nämä juustosarvet näen mieluusti (pikku)joulupöydässä. Lapsillekin juustosarvet maistuvat hyvin. Täytteeseenhän voi lisätä vielä kinkkua tai muuta lihaa jos kaipaa hiukan tukevampaa syötävää. 



Juustosarvet

Tällä ohjeella tulee 16 kpl


2 dl emmental- juustoraastetta 
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä


1 ½ dl emmental- juustoraastetta 
1 muna voiteluun

Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. 
Lisää kermaviili ja öljy. 
Sekoita tasaiseksi.
 Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. 
Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.

Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi ja voitele munalla.
Paista 200 asteessa n. 10 min.

Löysin ohjeen täältä.

1 kommentti:

  1. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista