lauantai 21. syyskuuta 2013

Juustosarvia



Koska ajatukseni ovat kääntyneet jo joululinjoille, aina leipoessa mietin mitä voisi myös joulun aikaan tehdä. 

Nämä juustosarvet näen mieluusti (pikku)joulupöydässä. Lapsillekin juustosarvet maistuvat hyvin. Täytteeseenhän voi lisätä vielä kinkkua tai muuta lihaa jos kaipaa hiukan tukevampaa syötävää. 



Juustosarvet

Tällä ohjeella tulee 16 kpl


2 dl emmental- juustoraastetta 
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä


1 ½ dl emmental- juustoraastetta 
1 muna voiteluun

Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. 
Lisää kermaviili ja öljy. 
Sekoita tasaiseksi.
 Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. 
Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.

Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi ja voitele munalla.
Paista 200 asteessa n. 10 min.

Löysin ohjeen täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti